0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Bunlar herhalde  diktatör görmemiş 

AK Parti sadece Türkiye'de değil, yurt dışında oy kullanan vatandaşlarımızın da çoğunun oyunu aldı. Çünkü Avrupa'da yaşayan kardeşlerimiz aslında uzakta yaşadalar da Türkiye'nin geliştiğini ve nasıl büyüdüğünü net görmekteler. Yani bilinçli oy kullandılar. Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, Amerika ve diğer ülkelerdeki Türk seçmenler AK Parti dedi.  AK Parti yüzde 50 oyla tek başına iktidar olacak sayıya ulaşınca, bir çok dünya liderleri Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu arayarak başarısından dolayı tebrik etti. Bazı Dünya liderleri Ahmet Davutoğlu'nu tebrik etti ama, dünyada AK Parti'nin tek başına iktidara gelişinden rahatsız olanlar da var.  Hatırlar mısınız, Hollanda'nın aşırı sağcı özgürlük partisinin lideri olan Geert Wilders'i, hani islam dinine alçakça, şerefsizce hakaret eden, Türkiye düşmanı olan Geert Wilders! İşte bu alçak, Hollanda'da yaşayan Türk seçmeninin yüzde 69'unun AK Parti'ye oy vermesine çok kızmış. 
İslam ve türk düşmanı geert 

İslam ve Türk düşmanı olan Geert Wilders denen bu alçak Twitter'da açıklama yaparak, Hollanda'da "diktatör Erdoğan'ın partisine oy veren Türkler, Türkiye'ye gidin ve islamofaşizmin tadını çıkarın" demiş. Bu salak her halde kafayı yemiş. Diktatör kimdir, nedir bilmiyor. Erdoğan'a diktatör diyor. Be salak diktatörlük olan bir ülkede Cumhurbaşkanı'na hakaret edilip laf söylenebilir mi? Her gün Twitter ve sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a,ailesine ve  hükümet üyelerine hakaret ediliyor. Bu hakaretleri gerçek diktatörlük olan ülkelerde kim yapabilir? Gidin bakın, Kuzey Kore gibi diktadörlükle yönetilen ülkelere, sıkıysa o ülkelerde liderleri eleştirip hakaret edin. Adamı doğduğuna pişman ederler. Sadece bu salak değil, sözde şair olan biri, efendim "eğer AK Parti iktidara gelirse ben ülkeyi terk ederim" demiş ve yurt dışına çıkmış. Aman ne çok üzüldüm. 

Herhalde bu sözde şair, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'dan feyiz almamış. Böyle şairlerin Demokrasiye milletin özgür iradesine saygıları yoksa isterlerse cehennemin dibine gitsin. Yine bir başka Sözde aydın sanatçının biri ise AK Parti'nin başarısına çok üzülmüş. Sözde aydın bu sanatçı Twitter hesabından 'artık kendi aydınlığımızda yaşayalım' demiş. Aydın öyle mi? Milletin iradesine saygısı olmayan biri nasıl aydın olabilir? Bunların içi karanlık içi . Sevgili okuyucularım bu zındıklar 13 yıldır AK Parti'ye karşı hep savaş halindeler. Bunlar yalandan demokrasi ve  özgürlükten bahsederler ama aslında demokrasiye ve özgürlüğe inanmazlar. Bunlar istiyorlar ki halkın değil bizim dediğimiz olsun. Yok yok onların değil vatandaşın, milletin dediği olacak. Eğer demokrasiye, seçme ve seçilme hakkına gerçekten inanıyorlarsa milletin kararına saygı duyacaklar.  CANAB-I ALLAH BIZLERİ GERÇEK AYDINLIĞA KAVUŞANLARDAN EYLESİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH CÜMLEMİZİ TAHAMMÜLLÜ KULLARINDAN EYLESIN. 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX